Optimizare pentru motoarele de cautare

SEO inseaamna o prezenta vizibila si eficienta in motoarele de cautarecare contribuie la cresterea vanzarilora profitabilitatii dar si la o eficientizare a costurilor clientilorprin targetare corecta.

Web Development Services

Serviciile noastre pentru optimizare seo includ: Cautari organice, On-Page SEO, Link Building, analiza si cautare de cuvinte cheie, strategie si raport de activitate.

Cautari organice

Sunt rezultatele obisnuite, intoarese la fiecare intrebare a utilizatorului pentru motorul de cautare. Nu sunt rezultate platite, sunt rezultate muncite. Va pozitionam site-ul corect.

On-Page SEO

Optimizam fiecare pagina, imagine, link utilizand cuvintele cheie alese impreuna pentru a putea obtine rezultatele dorite si o clasare benefica in clasamentul motoarelor de cautare.

Link Building

Este un element esential pentru o strategie SEO de succes, construim legaturi interne utilizand cuvintele cheie pentru o mai multa putere in clasarea site-ului in motoarele de cautare.

Servicii SEO cu rezultate corecte

Procesul de optimizare a paginilor site-ului pentru motoarele de cautare, este o actiune care incepe inca din faza de proiectare a site-ului web. Ideal, cand ne-am gandit sa ne facem un site web, trebuie intai sa ne gandim la partea de optimizare seo. Cu o echipa de profesionisti in domeniul SEO, mereu la curent cu ultimele schimbari in domeniu va oferim rezultate corecte in ceea ce priveste optimizarea site-ului dumneavoastra.

Continuitate pentru succes!

Ne ocupam de tot, incepand de la alegerea cuvintelor cheie cele mai cautate pe domeniul dumneavoastra si pana la elaborarea strategiei de optimizare, lucru serios care necesita atentie, teste repetate si multe ore de cercetare, dar care intr-un final se convertesc in rezultate reale. un proces de optimizare al site-ului intrerupt nu va mai produce rezultate. Optimizarea unui site web/magazin online trebuie sa fie continuu atata timp cat afacerea dumneavoastra functioneaza si va doriti clienti noi.

83%

Crestere trafic organic

42%

Scaderea Bounce Rate-ului

38%

Cresterea timpului de incarcare a paginii

21%

Cresterea paginilor vizualizate

Analiza cuvinte cheie

Unul dintre elementele SEO cele mai importante este cuvintele cheie. Permiteți echipei noastre să determine cea mai bună strategie pentru toate activitățile de construire a legăturilor dumneavoastra pentru a crește vizibilitatea site-ului si clasarea lui in motoarele de căutare.

Proces continuu si rapoarte lunare

Oferim rapoarte detaliate pentru evaluarea performantei SEO a website-ului dumneavoastra. De asemenea punem la dispozitie informatii despre trafic, cuvinte cheie si specificatii despre activitatea site-ului in motoarele de cautare.

Dati-ne detalii despre proiectul dumneavoastra

Va putem ajuta sa cresteti afacerea in timp scurt

Contactati-ne pentru a va putea oferi o cotatie de pret avantajoasa pentru proiectul dumneavoastra.