Intrebari frecvente.

Va raspundem cu cea mai mare placere la intrebarile dumneavoastra. Va oferim cele mai bune solutii pentru creare site de prezentare, realizare magazin online, precum si alte proiecte web.

Intrebari frecvente

Cat ma costa un magazin online?

Preturile sunt pe masura efortului programatorului de a configura magazinul dumneavoastra. In cazul in care magazinul are foarte multe produse de comercializat, iar la randul lor ele au atribute specifice care trebuie legate de produs, pretul poate suferi modificari. In cazul in care sunt dorite functionalitati ce nu au fost prevazute de la bun inceput, pretul poate suferi modificari in functie de complexitatea noilor cerinte.

Site-ul meu este vizibil pe orice dispozitiv?

Realizam site-uri responsive care sunt vizibile pe orice dispozitiv fie el desktop, laptop, tableta sau smartphone. Un site web trebuie sa fie adaptabil pentru orice tip de rezolutie. Acesta este un lucru foarte important in ziua de astazi, cand ne dorim sa ne realizam propriul site de prezenbtare sau magazin online. Traficul vine atat de pe mobil cat si de pe celelate dispozitive.

Asigurati mentenanta web site?

Spiral Media asigura mentenanta si administrare pentru orice tip de proiect web. Fie ca aveti un simplu site de prezentare, un magazin online echipa noastra va poate asigura in bune conditii servicii de administrare si mentenanta site. Aceste servicii pot cuprinde back-upuri, modificari de continut cand este cazul si unele modificariu de functionalitate, upodate-uri ale platformelor.

Blogurile sunt bune pentru SEO?

Dacă blogurile sunt bune pentru scopurile SEO este de fapt irelevant - conținutul este esențial. Pe bloguri se publica pur și simplu continut. Acestea fiind spuse, capacitatea de a produce continut de inalta calitate continuu poate fi mult mai usoara prin folosirea software-ului de blog - mai ales pentru utilizatorii non-tehnici.

Cum fac site-ul meu prietenos pentru SEO?

Cea mai bună modalitate de a face site-ul dvs. mai prietenos cu motoarele de căutare este adesea pur și simplu să adăugați mai mult text. Conținutul trebuie să adauge valoare și să fie pe subiect, dar adăugarea va crea un set nou de cuvinte cheie și fraze pentru ca motoarele de căutare să acceseze cu crawlere. Gândiți-vă la acești termeni ca fiind niște "gateway-uri" noi pentru motoare - injecția de text va oferi noi intrări pentru trafic.

Mai mult despre SEO:

Inbound linking este foarte important. De fapt, achiziționarea back-links poate fi cel mai important lucru în SEO. Cu toate acestea, un proprietar de site-uri nu ar trebui să "scout" sau "vâna" pentru link-uri. Dacă conținutul prezentat este interesant, util și / sau important, există o tendință naturală în rândul utilizatorilor web de a împărtăși informații.