Creatie site web

Servicii complete personalizate in functie de domeniul afacerii dumneavoastra. Alegeti cele mai bune oferte creare site web pentru afacerea dvs. Alaturi de o echipa de profesionisti puteti creste vanzarile si atrage noi clienti.
Social Media Marketing

Spiral Media este agentia de care aveti nevoie pentru dezvoltarea armonioasa a afacerii dumneavoastra atat in mediul online cat si off-line.

Despre noi

Agentia Spiral Media a fost fondata in 2018 de Mihalcea Razvan (tanar intreprinzator) din dorinta de a oferi si mai multe solutii pentru lansarea si dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii in domeniul online. Cu o bogata experienta in domeniul creare site web cat si grafica computerizata, machetare DTP, fotografie ne dorim sa oferim clientilor nostri tot ceea ce au nevoie pentru o promovare eficienta in mediul virtual al afacerilor. 

Pentru creare site web folosim cele mai bune tehnologii si livram rapid proiectele dumneavoastra. Dezvoltam aplicatii pe platforme cum sunt Wordpress, Joomla, Opencart, Prestashop. Intretinem site-uri si le optimizam pentru motoarele de cautare. Alegeti Spiral Media pentru urmatorul proiect.

Serviciile noastre se adreseaza companiilor care au nevoie de creare site de prezentare, instrument sigur de promovare a valorilor companiei in mediul online. Suntem o echipa de oameni creativi, ambitiosi, profesionisti care producem rezultate rapide si de succes. Suntem cei mai buni in ceea ce facem, constructie brand, creare site web, design logo personalizat, fotografie de produs si ne mandrim cu realizarile noastre.

 

Fii partenerul nostru pentru reusita afacerii tale in mediul online!

Atentia noastra e indreptata catre client

Solutiile noastre de marketing vorbesc de la sine. Livram cele mai bune materiale pentru promovarea afacerii dumneavoastra atat online cat si off-line. Dati sansa unei echipe tinere pentru improspatarea imaginii afacerii dumneavoastra! utilizam cele mai bune solutii de pe piata.

Pregatiti pentru viitor

Utilizam cele mai noi tehnici si tehnologii in domeniul creare site web si nu numai. Imaginatia noastra nu are limite, astfel ca Spiral Media va ofera cele mai bune rezultate atat in domeniul grafic cat si web design, promovare afacere. Avem in lucru numeroase proiecte pe langa care mai dezvoltam si intern site-uri pentru o buna promovare a afacerii clientilor nostri.

Deasemenea oferim solutii de mentenanta si administrare site-uri cat si servicii SEO de inalt nivel pentru rezultate rapide si promitatoare. Nu facem rabat de la calitate si ne dorim sa ne pastram clientii perfectionandu-ne mereu si gasind noi solutii pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte.

89% Clienti satisfacuti

70% Crestere afacere

63% Recomandari

+2,700 Ore de lucru

VIZIUNEA NOASTRA

Vrem sa schimbam modul in care firmele privesc, gandesc si impartasesc experiente in mediul online.