Cum sa iti creezi un site web de travel cu WordPress?

No Comments

Calatoriile trebuie sa recunosc, sunt cele mai cautate atunci cand vrem sa ne petrecem timpul liber, alaturi de familie in locuri minunate si cu mult soare. Multe agentii de turism vor sa ofere clientilor cele mai bune oferte de aceea vreau sa va explic cum puteti sa va creati propriul site web de travel cu WordPress.

 

De ce trebuie sa tineti conte atunci cand va realizati site-ul de travel?

Alegerea diferitelor elemente atat grafice cat si de functionalitate pe site-ul agentiei dumneavoastra variaza de la o agentie la alta. Nevoile unui operator de turism aflat la inceput de drum sunt mult diferite de nevoile unui operator de turism international. Primul pas in realizarea site-ului agentiei de turism il constituie analiza si identificarea tipurilor de sectiuni, caracteristici si functionalitati pe care site-ul dumneavoastra trebuie sa le aiba.

 

vacante turism

 

Un site al unei agentii de turism necesita urmatoarele functionalitati:

Prezentarea Agentiei de turism

Faceti o prima impresie spunand povestea agentiei  dumneavoastra, punand accent pe cele mai importate lucruri pe care le puteti comunica utilizatorilor. Daca vizitatorii sunt incantati de modul de a va prezenta, exista posibilitatea sa apeleze la serviciile oferite.

Modalitatea de prezentare a pachetelor turistice

Oferiti utilizatorilor pachete atractive  si competitive. Promovati-va serviciile in mod clar evidentiind avantajele unei calatorii cu agentia dumneavoastra. Puneti-le la dispozitie utilizatorilor intr-o maniera frumoasa si convingatoare detaliile calatoriilor.

Posibilitatea unei rezervari online

Site-ul dumneavoastra trebuie sa ofere utilizatorilor si potentialilor client posibilitatea de a putea face rezervari online. Din ce in ce mai multi oameni aleg sa aleaga optiunile lor pentru calatorii din confortul  casei lor. Puteti avea mai multe sanse de a gasi potentiali clienti daca le oferiti o modalitate usoara si confortabila de a face rezervari. O mare parte a succesului dumneavoastra ca si agentie de turism poate depinde de acest lucru.

plata cu card bancar

Acceptati plati online pentru achizitionarea de pachete turistice

Este cu atat mia bine daca puteti accepta plati online pentru pachetele comercializate. Este mult mai usor si convenabil pentru clientii dumneavoastra . Totodata va puteti creste sansa de a atrage cat mai multi potentiali clienti. Cu toate acestea asigurati-va ca site-ul agentiei este compatibil cu un system de plata online.

Acum ca tot ati aflat de ce trebuie sa tineti cont cand va realizati site-ul de travel, mai sunt cativa pasi de urmat pentru a finalize proiectul dumeavoastra.

Alegerea platformei site-ului web de travel

Pentru realizarea site-ului trebuie sa luati in considerare pe ce platforma sa va realizati proiectul. Noi va recomandam sa utilizati WordPress pentru ca este o platform care ofera o multitudine de functionalitati pe care le veti dori. Alte platforme nu va pot oferi nici una din caracteristicile si functionalitatile pe care platforma WordPress le are, si binenteles aveti control asupra proiectului dumneavoastra.

Achizitionarea unui domeniu si hosting

Va doriti ca numele agentiei sa fie si numele domeniului pe care ve-ti pune site-ul dumneavoastra. Inainte de a alege numele domeniului trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • Numele sa fie scurt si memorabil
  • Evitati linii si numere
  • Sa fie clar sis a descrie agentia de turism

Alegeti tema pentru site-ul agentiei de turism

Alegerea unei teme corespunzatoare pentru site-ul dumneavoastra este succesul afacerii in mediul online. Exista o multime de teme excelente care ofera caracteristici si functionalitati de care utilizatorii se pot bucura atunci cand navigheaza pe site-ul dumneavoastra.

Amintiti-va toate acele elemente discutate la inceputul acestui articol si alegeti tema care vi se potriveste si ofera utilizatorilor o experienta de neuitat pe site-ul agentiei de turism.

Adaugarea de functionalitati

Odata aleasa tema, cautati module pentru a mari functionalitatile site-ului agentiei si a transforma utilizatorii in potentiali clienti. Posibil ca multe functionalitati sa fie oferite atat de platform WordPress cat si de tema aleasa pentru site-ul agentiei de turism. Nu uitati de posibilitatea unei rezervari online cat si de avantajul platilor online direct pe site-ul dumneavoastra. Aceste functionalitati pot spori nivelul de incredere al clientilor.

Concluzie

Exista posibilitatea sa va familiarizati cu greu pentru a putea realize site-ul agentiei de turism. Puteti experimenta fara nici o problema, dar sa nu uitati de toate elementele care va alcatuiesc site-ul si de care trebuie sa tineti cont. Deasemenea puteti apela la serviciile noastre pentru a va putea duce la bun sfarsit proiectul dumneavoastra. Ne puteti contacta atat pe mail cat si prin intermediul formularului de contact.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Despre noi

Suntem o agentie de marketing digital, realizare site de prezentare, magazin online. Punem accent pe seriozitate, profesionalism si venim in ajutorul clienților noștri pentru a obține rezultate excelente in mediul online.

Postari recente

Contactati-ne

Cere cotatie de pret

Oferim servicii de SEO profesionale care ajută site-urile să își mărească scorul de căutare organică, chiar daca este vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

More from our blog

See all posts