Creatie grafica si print

Servicii profesionale servicii grafice pentru printuri de mici si mari dimensiuni. Realizam toate tipurile de grafica digitala pentru promovarea afacerii dumneavoastra si in mediul off-line.

Web Design Services

Realizam grafica computerizata, vectorizari profesionale, creatie logo, personalizari tricouri, insigne, sacosi de in etc.

Spiral Media este o agentie full service care va ofera pe langa calitate, profesionalism cele mai bune servicii de design, grafica computerizata conform cu nevoile dumneavoastra de a va promova afacerea. Va trimitem fisierele finale in cele mai populare formate JPG, PNG, PDF, AI, CDR pentru a putea fi utilizate pentru dezvoltarea altor creatii grafice pe baza celor existente.

Creatie grafica logo

Vectorizari grafice

Personalizari de orice tip 

calendar de birou

Calendare personalizate 2019

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor. Pentru realizarea calendarului puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs. Calendarele se impart in doua mari categorii: calendare de birou, calendare de perete sau planner anual de perete.

Carti de vizita

Cartea de vizita este una dintre cele mai importante etichete in afaceri. De aceea, trebuie sa ai modelul care te reprezinta. Noi iti oferim cea mai simpla si ieftina metoda de printare carti de vizita. Daca va doriti mai mult, Spiral Media va pune la dispozitie serviciul de machetare carti de vizita prin care puteti avea cartea de vizita personalizata conform cerintelor dumneavoastra. Putem satisface nevoile tuturor clientilor printr-o gama foarte vasta de carti de vizita! Sute de modele gratuite, cartoane si finisaje premium..

Effective Digital Consultancy Strategy

Concept unic pentru grafica print

Servicii profesionale grafica pentru tipar. Specialistii nostri va pot realiza orice material grafic doriti pentru promovarea afacerii dumneavoastra in cel mai placut mod posibil. Realizam materiale grafice cu un conpcet unic pentru afacerea dumneavoastra.

Effective Copyrighting

Separatie de culoare pentru tpar.

Pregatim documente pentru film sau plăci tipografice pentru tipar. Avem în vedere faptul că la final, acesta vor fi descompuse în mai multe planuri de culoare: CMYK sau/şi culori Pantone (culori prelucrate).

Our CRO analysts use the best tools in the industry for collecting and visualizing data in order to make the quickest and the most effective decisions. We also do so in such a way that you don’t need to update or make changes to your website code every time an on-site test is created.

We offer the most effective CRO techniques, A/B split testing, multivariate testing, as well as various other methods such as changes in site layout, proximity, color, fields and journey paths. We utilize all of this information until we determine which combination of the above produces the highest conversion rate.

Using a test-focused approach, we make sure to obtain the best results specific to your company. Our team will constantly test and enhance all aspects of your website, checking (and re-checking) what works and what doesn’t in order to turn more of your visitors into converted customers.

Va putem ajuta cu propuneri grafice atat pentru logo cat si pentru orice materiale doriti sa executati pentru o mai buna promovasre a afacerii dumnevoastra. Specialistii nostri va stau la dispozitie si asteptam cu interes sa ne contactati. Impreuna putem obtine rezultate extraordinare.

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Contact us today and get maximum returns of your investments.

Testimonials

See all testimonials