Creare site magazin online PrestaShop

No Comments

Prestashop este solutia de e-commerce cea mai folosita de antreprenori din intreaga lume. Pentru  creare site magazin online PrestaShop are toate functionalitatile dorite pentru o afacere de succes cu vanzari imediate.

Aparitia noilor tehnologii si evolutia rapida a platformelor de e-commerce a condus la o imbunatatire a experientei clientilor, permitand astfel companiilor sa ajunga la clientii lor mult mai eficient, crescand astfel profiturile din vanzari. Platforma PrestaShop ideala pentru creare site magazin online are caracteristicile cele mai cerute pentru vanzarile in mediul virtual, in concordanta  cu  nevoile lumii moderne.

Creare site magazin online utilizand platforma PrestaShop

Solutia  eficienta de creare site magazin online este alegerea corecta a platformei pe care sa fie realizat proiectul.  Conteaza foarte mult continutul afisat pentru clientii dumneavoastra, pentru ca experienta lor atata timp cat viziteaza site-ul sa ii faca sa revina. Nu uitati de o promovare site web eficienta in mediile sociale si nu numai.

Cu Prestashop puteti face totul posibil deoarece platform e-commerce este echipata cu modulele de care aveti nevoie pentru succes. Utilizand PrestaShop puteti gestiona cu usurinta magazinul dumneavoastra cat si a mai multor magazine din acelasi birou in care va desfasurati activitatea.

 

Citeste: De ce sa creezi un nou magazin pe Prestashop 1.7

De ce sa alegi Prestashop pentru creare site magazin online?

Prestashop va ofera toate solutiile de care aveti nevoie pentru creare site magazin online si  a vinde in mediul virtual.

  • Administrare magazin online
  • Verificare cos de cumparaturi
  • Imregistrare utilizatori
  • Rapoarte
  • Transport
  • Metode de plata
  • Securitate
  • SEO
  • Marketing
  • Localizare

In caz ca vreti sa folositi PrestaShop pentru creare site magazin online cu vanzare de produse,  al firmei dumneavoastra,  acest mic ghid va poate fi de folos.

Instalarea PrestaShop utilizand Softaculous

Accesati-va contul cPanel si cautati aplicatia Softaculous. Apasati butonul de instalare, iar aplicatia va va oferi un panou in care veti putea alege versiunea PrestaShop pe care doriti sa o instalati. Binenteles aveti posibilitatea de a alege protocoalele de securitate https:// in loc de http://.

Urmatorul pas este alegerea domeniului unde va fi instalat PrestaShop. In caz ca doriti instalarea sa nu fie facuta pe un fisier anume, stergeti tot din campul Director. Dati nume viitorului magazin online in campul Store name. Apoi introduceti calea catre directorul admin. In final puteti seta username, parola si emailul pentru contul de administrator.

Felicitari ! Acum este timpul sa apasati butonul de instalare iar PrestaShop va fi instalat, urmand ca dumneavoastra apoi sa va configurati magazinul online PrestaShop punand produse si cautand modulele necesare pentru o buna functionare a magazinului.

In caz ca va doriti o colaborare pentru creare site magazin online propriu, configurare module, teme, modificari functionalitati ma puteti contacta atat telefonic cat si apeland la formularul de contact.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Despre noi

Suntem o agentie de marketing digital, realizare site de prezentare, magazin online. Punem accent pe seriozitate, profesionalism si venim in ajutorul clienților noștri pentru a obține rezultate excelente in mediul online.

Postari recente

Contactati-ne

Cere cotatie de pret

Oferim servicii de SEO profesionale care ajută site-urile să își mărească scorul de căutare organică, chiar daca este vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

More from our blog

See all posts