Cine are nevoie de o pagină de destinație?

No Comments

Te-ai întrebat vreodată cum poți crește conversiile la anunțurile tale? Sau cum să aduni adrese de email fără a fi nevoie să pui un pop-up pe site-ul tău? Creează o pagină de destinație dacă dorești să generezi conversii.  Studiile arată că comercianții  în mediul online, au înregistrat o creștere de  55% a numărului de clienți atunci când au crescut numărul de pagini de destinație de pe site-ul lor. Totuși dacă încă nu ști ce este o pagină de destinație nu te speria.

 

Citește acest articol in care îți explic ce este și cum funcționează o pagină de destinație.

Ce este o pagină de destinație?

Pagina de destinație (numită în Engleză „Landing Page”) este modalitatea de a transforma vizitatorii site-ului tău în potențiali clienți. Este o solutie de promovare online eficienta. Pagina de destinație este diferită de celelalte pagini, reușind să capteze atenția utilizatorilor ducând la o creștere a ratei de conversii.

Scopul unei pagini de destinație este :

  • Oferă posibilitatea utilizatorilor să se înregistreze pentru a primi buletine informative legate de produsele comercializate
  • Direcționeaza utilizatorii spre produsele tale online pentru a putea fi achiziționate
  • Convertește vizitatorii site-ului în potențiali clienți.

Pagina de destinație este un element esențial al unei campanii de marketing si promovare online a site-ului web. Este locul unde poți adăuga anunțuri, plasa link-uri pentru a direcționa vizitatorii către produsele tale. Cu cat ai mai multe pagini de destinație cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Cum generăm conversii cu o pagină de destinație?

Paginile de destinație generează conversii în urma acțiunilor utilizatorilor. Prezintă oferte atrăgătoare și utilizatorii nu vor refuza să efectueze o acțiune cum ar fi completarea unui formular de contact, etc.

Care este obiectivul unei pagini de destinație? Determină utilizatorii să finalizeze o acțiune dorită. Un simplu buton CTA (Call to Action) sau alte mesaje care includ trimiterea unui email sunt cele mai sigure  soluții pentru a stârni  interesul utilizatorului sa faca o acțiune.

Cum realizezi o pagină de destinație de calitate?

Acum există mai multe site-uri care oferă șabloane pentru crearea unei pagini de destinație, dar iți vei dori ca pagina ta să iasă în evidență și să arate profesional. Iată de ce trebuie să ții cont atunci cănd îți proiectezi pagina de destinație a site-ului tău.

  • Titlul paginii – este cea mai important parte a paginii care poate crește conversia site-ului. Asigură-te ca titlul este correct scris, folosește un font mare care să facă diferența de tot conținutul site-ului.
  • Imagini și clipuri video – orice pagină nu va fi completă fără imagini sau clipuri video. Dacă ai un produs pe care vrei să îl promovezi, folosește imagini clare cât și un clip care sigur v-a trezi interes.
  • Butonul Call to Action – trebuie să fie ultimul element care va convinge utilizatorul să efectueze o acțiune.

Pagina de destinație cea mai bună practică

 

Paginile de destinație pot oferi utilizatorilor o viziune clară asupra produsului sau serviciului oferit de compania ta. Ele sunt o metodă eficientă de comunicare directa, de comert și de promovare online. Crearea propriei pagini de destinație poate fi greu de realizat dacă nu există experiență. De aceea eu te pot ajuta în acest sens. Mă poți contacta atât telefonic cât și utilizând formularul de contact. Deasemenea iti pot oferi solutii pentru promovare site in mediul online folosind mediile sociale.

Dacă nu ai deja, crezi că vei începe să folosești o pagină de destinație?

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Despre noi

Suntem o agentie de marketing digital, realizare site de prezentare, magazin online. Punem accent pe seriozitate, profesionalism si venim in ajutorul clienților noștri pentru a obține rezultate excelente in mediul online.

Postari recente

Contactati-ne

Cere cotatie de pret

Oferim servicii de SEO profesionale care ajută site-urile să își mărească scorul de căutare organică, chiar daca este vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

More from our blog

See all posts