Ce este email marketing?

No Comments

Email marketing este modul de a ajunge la un grup tinta de potentiali clienti trimitandu-le mesaje publicitare. In ziua de astazi multe persoane detin un cont de email, ceea ce le permite sa primeasca un numar nelimitat de mesaje. Astfel ca o campanie de email marketing este cea mai comoda si ieftina solutie pentru comercianti sa se conecteze cu potentialii clienti.

La ce foloseste email marketing?

Multi considera campanile de email marketing depasite, dar sigur gresesc facanad aceasta afirmatie. Marketingul prin email a fost folosit intotdeauna si a evoluat rapid fiind astazi un instrument de marketing folositor. Strategiile de email marketing sunt folosite pentru a prezenta incredere si a atrage continuu vizitatorii converitdu-i in potentiali clienti. Este eficient deasemenea sa mentii clientii informati in legatura cu produsele noi sau chiar cu reducerile la produse si alte oferte din timpul anului. Oamenii doresc sa fie informati, iar o campanie email marketing este cea mai buna solutie sa faci audienta, sa aduci trafic organic catre site-ul tau.

Ce este un software de email marketing?

Exista foarte multe programe software care pot automatiza procesul de email marketing. Ca de exemplu Mail Chimp poate fi folosit pentru a trimite emailuri si a monitoriza modul cum abonatii interactioneaza cu mesajele primite. Poti folosi software-ul de email marketing pentru a face o analiza a click-urilor, intrarilor sau iesirilor de pe site, a comportamentului utilizatorilor si poti chiar urmari conversiile. Pentru a crea si a desfasura o campanie email marketing corecta este bine sa apelezi la o agentie marketing online care poate oferi rezultate. Utilizand in mod corect software-ul, o agentie marketing online te poate ajuta sa optimizezi timpul cat si mesajele tale sa ajunga acolo unde trebuie.

Tipuri de email marketing

Marketingul prin email este cel mai bun mod de a gestiona o campanie de promovare, atingand tintele cu mesajul potrivit la timpul potrivit. In continuare vezi care sunt tipurile de email marketing:

• Campanii Newsletter – sunt realizate prin trimiteri regulate de mesaje email catre o lista de abonati care au ales sa primeasca instiintari de la compania ta. Buletinele informative nu contin mesaje de vanzare, seprin intermediul lor se poate incerca o legatura intre comerciant si comparator. Scopul este de a mentine clientul informat cu privire la noile schimbari, oferte ale companiei.

• Email-uri tranzactionale – sunt mesajele care sunt trimise atunci cand exista o actiune din partea clientului. Cand un client cumpara un produs sau face o rezervare, emailurile sunt trimise pentru confirmarea tranzactiei. Astfel ca ele legitimeaza tranzactia, demonstrand ca s-a facut o achizitie. De multe ori aceste emailuri pot contine mesaje cu vanzare de produse noi.

• Emailurile directe – sunt utilizate pentru a informa clientii despre produse noi, vanzari si oferte speciale. Ofera clientilor informatii directe precum si o cale usoara de a accesa un produs. Sunt asemanatoare cupoanelor , pliantelor de vanzari care erau trimise prin posta.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Despre noi

Suntem o agentie de marketing digital, realizare site de prezentare, magazin online. Punem accent pe seriozitate, profesionalism si venim in ajutorul clienților noștri pentru a obține rezultate excelente in mediul online.

Postari recente

Contactati-ne

Cere cotatie de pret

Oferim servicii de SEO profesionale care ajută site-urile să își mărească scorul de căutare organică, chiar daca este vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

More from our blog

See all posts