Ar trebui să folosesc WordPress pentru creare site de prezentare?

No Comments

Pentru creare site de prezentare profesional poți utiliza WordPress fără a fi nevoie să înveți  lucruri noi legate de programare. O dată ce te-ai acomodat cu platform WordPress poți duce la bun sfarșit un site web chiar într-o săptămână sau intr-un weekend. Platforma WordPress instalată pe un server oferă o mulțime de instrumente utile pentru construirea și administrarea unui site.

Recomand WordPress pentru creare site de prezentare companie, realizare blog, portofolii lucrări, sunt foarte ușor de dezvoltat utilizând platforma. Deasemenea poți crea rețele sociale, magazine cu vânzări online, cataloage de produse precum și alte proiecte web.

Când poți utiliza WordPress?

Poți utiliza WordPress atunci când ai nevoie să realizezi un site super simplu. De ce sa faci unul de la zero când ai opțiunea de a realiza același site profesional pe WordPress? Pentru site-uri complexe care necesită ceva cunoștințe solide de programare este nevoie să utilizezi un framework bazat pe PHP care oferă mult mai mult spațiu pentru o dezvoltare laborioasă.

Marea majoritate a dezvoltatorilor utilizează WordPress pentru creare site de prezentare, blog sau secțiune de știri, cu conținut personalizat, având un  formular de contact și multe altele. Plugin-urile WordPress pot face aceste lucruri, astefl tu îți poți îmbunătăți site-ul cu diferite funcționalități.

Utilizarea temelor WordPress

Temele dau posibilitatea oricărui utilizator să devina un designer profesionist. Teme exista în mii și mii de feluri, acoperind toate tendințele și funcționalitățile dorite de fiecare utilizator. Citiți articolul “Modificarea unei teme WordPress sfaturi utile” pentru a putea modifica cu ușurință temele pentru site-ul vostru. Dacă înveți cum să îți faciu propriul site de prezentare utilizând WordPress vei descoperi cât de ușor este să faci un site de la început până la sfârșit.

Urmărește tutorialul meu video cum îți instalezi WordPress pe mașina ta de lucru.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Despre noi

Suntem o agentie de marketing digital, realizare site de prezentare, magazin online. Punem accent pe seriozitate, profesionalism si venim in ajutorul clienților noștri pentru a obține rezultate excelente in mediul online.

Postari recente

Contactati-ne

Cere cotatie de pret

Oferim servicii de SEO profesionale care ajută site-urile să își mărească scorul de căutare organică, chiar daca este vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

More from our blog

See all posts