Administrare si mentenanta site de prezentare cat si magazin online.

Va oferim servicii de administrare si mentenanta site web. Serviciile noastre sunt dedicate site-urilor de prezentare cat si magazin online

Reputation Managment Services

O administrare eficienta include servicii de revizuire, update, editare sau adaugare de continut nou (text, imagini, animatii, link-uri…etc). Unele pagini web au nevoie de actualizări zi de zi şi altele au nevoie doar de o întreținere periodică. Va oferim cele mai bune servicii de mentenanta si administrare a site-urilor web cat si pentru magazine online realizate alaturi de echipa noastra.

Avantaje serviciu mentenanta

Avantajele achizitionarii unui pachet de servicii de mentenanta pentru site-ul/aplicatia dumneavoastra sunt multiple. Pornind de la securitate, pana la implementarea de noi functionalitati pentru continuitatea afacerii in mediul online. Pentru un magazin online, in deoasebi, un serviciu de mentenanta este esential. Aveti nevoie de urcare produse, gestionare comenzi, modificare functionalitati, optimizare pentru motoarele de cautare si nu numai.

Actualizare platforma site web

Intretinere baza date magazin online

Urcare produse, continut site web/magazin

Effective Web Development Solutions

Actualizare continut, upgrade module site de prezentare

Avand un contract de mentenanta site web cu Spiral Media veti fi numai in castig. Serviciul de mentenanta pentru un site web de prezentare consta in special in adaugarea de continut constant pentru site-ul dumneavoastra cat si salvari regulate ale site-ului, verificarea functionalitatilor si improspatarea lor daca este cazul.

 

Fie ca pe site exista un blog, noi va putem oferi continut relevant din punct de vedere SEO pentru categoriile dumneavoastra de interes. Deasemenea putem sa facem continut si pentru celelelate pagini ale site-ului. Deasemenea efectuam modificari de functionalitate pentru site-ul dumneavoastra atunci cand este cazul.

Tehnici si functionalitati moderne web design

Lucram cu cele mai cunoscute platforme cum sunt Wordpress, Joomla, Prestashop, OpenCart. Specialistii nostri va pot rezolva orice probleme de functionalitate aveti, modificand codul sau creind noi module pentru buna functionare a site-ului dumneavoastra. Suntem buni cunoscatori ale limbajelor de programare PHP si Mysql, HTMl CSS. Analizam atent posibilitatile de improspatare a codului dumneavoastra, astfel incat rezultatele muncii noastre sa fie conforme cu asteptarile.

Effective Web Development Solutions

CREARE DE CONTINUT

ADMINISTRARE
BAZA DATE

ACTUALIZARE MODULE SITE

BACKUP-URI
CONSTANTE

Dati-ne detalii despre proiectul dumneavoastra

Va putem ajuta sa cresteti afacerea in timp scurt

Contactati-ne pentru a va putea oferi o cotatie de pret avantajoasa pentru proiectul dumneavoastra.

Vreti sa aflati mai multe despre Spiral Media, sau despre serviciile de administare site/magazin online, doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0753.118.927 sau office@spiralmedia.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.